Crystal de luxe kapcsoló család

2011.04.14. 10:45 Solera

C R Y S T A L   D E   L U X E kollekció

A legmagasabb szintű luxus, ahogy csillog és ragyog a fény a csiszolt SWAROVSKI elements kristályokon. Ez egy ékszer, amit a FEDE mesterei csiszolnak és díszítenek. Az új kollekció négyféle változatban rendelhető, mint: SAND, VELVET, ART és DECOR.
Az egész szobát beragyoghatja a fény és a csillogás ahogy a napfény vagy a mesterséges fény visszacsillog a kristályokról. A különleges fényjáték interaktívvá varázsolja teret mely a fénynek köszönhetően mindig más arcát mutatja. Ez a kapcsoló család igen különleges. A minimalista és a díszesebb belsőkkel is megtalálja az összhangot és egységessé teszi a teret.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P R O V E N C E / C R Y S T A L
 
Ez a kollekció kicsit más, ebben is swarovski kristályok találhatóak, de itt nagyobb köveket helyeztek be a tervezők a „ kevesebb néha több” alapon. Ez a kapcsoló is tökéletes összhangban van a körülötte lévő térrel. A nagyobb köveken is gyönyörűen megfigyelhető a fény játéka. A kövek a keret két oldalán szimmetrikusan helyezkednek el. A keretet szolid egyszerűséggel emelik ki a kristályok.
Mindegyik kapcsolócsaládhoz különféle kiegészítők rendelhetők meg.
Forgókapcsolók, billenőkapcsolók, gyermekvédett és sima földelt dugaszoló aljzatok, TV, SAT csatlakozók, érintő, szenzoros kapcsolók, mozgásérzékelők, zsalukapcsolók, termosztátok, épületautomatizáláshoz használható elemek, audió és videó csatlakozók stb...

 

Szólj hozzá!

Címkék: swarovski crystal konnektor villanykapcsoló fede

A bejegyzés trackback címe:

https://gali-na.blog.hu/api/trackback/id/tr172825214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása