FEDE luxus villanykapcsolók

2011.04.07. 12:31 Solera

A FEDE luxus villanykapcsolóit egyedileg készítik. Minden darab gondosan kézzel készül, melyet spanyol mesteremberek faragnak. A kapcsolókat Európában gyártják szigorú felügyelet mellett. Minőségi anyagokat használnak fel, melyeket tesztelnek az alkalmazás előtt. A FEDE által használt egyedi és különleges sárgaréz ötvözet garantálja a hosszú élettartamot. Minden termék megfelel az Európai szabványoknak. A FEDE szem előtt tartja a környezetvédelmet is, így minden egyes darabja újrahasznosítható. Minden darab rendkívüli és egyedi, de igény szerint a megrendelő kívánságaira alakíthatóak. A tervezők kreativitása határozza meg a kapcsolócsaládok stílusát, eredetiségét. A ház egyéniségének kifejezése különlegesen szép, luxus design villanykapcsolókkal és konnektorokkal. A FEDE-nek egy sor exkluzív kapcsolócsaládja van, amely könnyűvé teszi, hogy a ház stílusához megtalálják a megfelelőt.

A classic, a vintage, a provance és a crystal de luxe kollekció minden igényt kielégít. A kollekció minden darabja különféle kapcsolókkal választható. Az új, speciálisan kifejlesztett forgókapcsolós mechanizmus nagyon kis méretű, amelyhez könnyű csatlakoztatni a vezetékeket és könnyen bepattintható a szerelvény dobozba. Természetesen a hagyományos kapcsolókkal is lehet párosítani a vázat, de ezeken felül a legmodernebb elektronikai rendszereket is be lehet szerelni. Ezekkel akár az egész ház elektronikája vezérelhető. A FEDE modernebbé és exkluzívabbá tudja varázsolni otthonát, ami akár egy gombnyomással irányítható. A FEDE-vel minden lakás egyedi tud lenni.
 

 

 

 

 

A későbbiekben az egyes családokról írok pár mondatot.

Szólj hozzá!

Címkék: konnektor villanykapcsoló

A bejegyzés trackback címe:

https://gali-na.blog.hu/api/trackback/id/tr892806970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása